ساعت مچی هوشمند دخترانه

 با گذشت زمان و تحول در شیوه‌‌ی زندگی در عرصه‌های مختلف، نیاز انسان به وسایل گوناگون با آخرین فناوری تولید، روز به روز بیشتر می‌شود، تمام تلاش بشر برای پاسخگویی به این نیاز در حوزه‌های طراحی و ساخت مصروف می‌گردد.

بهترین ساعت مچی هوشمند دخترانه

اگر کسی مدعی شود که تمایلی به بهره‌‌برداری از ابزارهای مدرن، کارا و کم حجم را ندارد، قطعاً باورش برای شما سخت است، همه‌ی ما دوست داریم از آخرین و به روزترین نسخه‌ی هر وسیله استفاده نماییم، کسی نمی‌تواند این موضوع را انکار کند.


یکی از این وسایل پیشرفته و چندکاره ساعت مچی هوشمند یا مچ‌بند هوشمند است، برندهای معروف مانند: اپل، ال‌جی، سامسونگ، سونی و شیائومی که در زمینه ساخت ساعت هوشمند فعال هستند، توان خود را بر روی طراحی و تولید کیفی این دسته از گجت‌ها متمرکز کرده‌اند.


آنچه باید در مورد ساعت هوشمند بدانید

ساعت مچی هوشمند (Smart Watch)، نوعی ساعت مچی است که نه‌تنها زمان را نمایش می‌دهد بلکه قادر است برخی پردازش‌های شخصی را نیز انجام دهد. رادیو، جی پی اس، تلفن همراه، دوربین، ترمومتر، صفحه‌ی لمسی، بازی‌های کامپیوتری و سیستم عامل برخی از قابلیت‌ها و نوآوری‌های این محصول هستند.


گونه‌ای از آنها درست مثل رایانه می‌توانند با دستگاه‌های الکترونیکی از طریق بلوتوث یا وای فای ارتباط برقرار نمایند، توانایی مدل‌های اولیه‌ی این ساعت محدود بود، اگر فراموش نکرده باشید ساعت‌هایی که در دوران کودکی و نوجوانی به دست می‌بستیم و دارای ماشین حساب و بازی نیز بودند در واقع اولین نسل ساعت هوشمند به حساب می‌آمدند.


قابلیت‌های ساعت مچی هوشمند

عمده‌ترین توانمندی ساعت‌های هوشمند، ارتباط آنها با تلفن همراه است با این ساعت مکملِ تلفن هوشمند، شما می‌توانید برخی از کارها را بدون خارج کردن تلفن از کیف یا جیب انجام دهید.

انجام مکالمه، گرفتن عکس با دوربین اختصاصی، بهره‌برداری به عنوان کارت اعتباری، نشان دادن وضعیت سلامت و مقدار مصرف کالری، کاربرد ساعت، قابلیت پردازش و RAM، داشتن سیستم عامل، تجهیز به حسگرهای شتاب‌سنج، دماسنج، ارتفاع‌سنج، فشارسنج، فطب‌نما و ضربا قلب بخش دیگری از فابلیت‌های ساعت هوشمند است.

صفحه‌ی نمایش لمسی، ایجاد تماس تلفنی و مکالمه، ماشین حساب، بلوتوث و NFC، مسیریاب و GPS، نمایش نقشه، صفحه‌ نمایش گرافیکی، بلندگو و میکروفن، حافظه‌ی داخلی و مودم‌های ارتباطی را هم به این فهرست اضافه نمایید.

ساعت هوشمند در واقع رایانه‌ای کوچک است که:


مدل‌هایی از آنها با اتصالات شبکه مستقل می‌توانند بدون وصل شدن به گوشی هوشمند، کارهای مختلفی را برای شما انجام دهند.

حسگرهایی مانند شتاب‌سنج، بارومتر، ضربان قلب و … قادرند فعالیت‌های فیزیکی و بدنی شما را رصد نمایند.

با استفاده از فناوری NFC، شما می‌توانید هزینه‌ی خریدهای خود را با ساعت هوشمند مچی پرداخت کنید.

نکات مهم و کلیدی در باره‌ی انتخاب و خرید ساعت هوشمند

سازگاری ساعت با تلفن همراه: ساعت هوشمند باید با گوشی تلفن شما هماهنگ و سازگار باشد، برای این منظور می‌توانید با گوشی خود به لینک سیستم عامل Wear OS گوگل که قبلاً Android OS نام داشت مراجعه نمایید.‌ ساعت‌های هوشمند متنوعی در بازار یافت می‌شوند که می‌توانند بدون اتصال و همخوانی با تلفن همراه، خدماتی هم ارائه نمایند ولی بهتر است ساعت هوشمند توان سازگاری و مَچ شدن با گوشی کاربر را داشته باشد. هماهنگی مدل و برند ساعت یا مُچ‌بند با مدل و برند تلفن همراه شما، به این سازگاری کمک می‌کند.

صفحه‌ی نمایش ساعت: امروزه ساعت‌های هوشمند دارای صفحه‌ی نمایشگر LED هستند که اطلاعات را با رنگ‌های کیفی نشان داده و توجه کاربر را به خود جلب می‌کنند. گرچه این خاصیت به کاربر اجازه می‌دهد که برنامه‌های خود را با رنگ‌های مختلف اجرا نماید ولی کوتاهی عمر باتری را به دنبال دارد.

ماندگاری شارژ باتری ساعت هوشمند: مدت ماندگاری باتری ساعت‌های هوشمند مچی بین یک روز تا یک هفته متغیر است، این عمر به ویژگی و فناوری نوع ساعت بستگی دارد. برای مثال: باتری ساعتی که دارای خاصیت مکالمه است زودتر تمام می‌شود یا باتری ساعت هوشمندی که صفحه‌ای بزرگ و رنگی دارد زودتر نیاز به شارژ پیدا می‌کند و شما ناگزیرید یک روز در میان آنها را شارژ نمایید.

برنامه‌های ساعت هوشمند: فراموش نکنید یکی از قابلیت‌هایی مهم ساعت هوشمند دسترسی به اطلاعات درون تلفن همراه، بدون بیرون آوردن آن از جیب یا کیف است، واچ‌های هوشمند شرکت اپل با تنوع برنامه و اپ‌های متعدد و متنوع در صدر تولیدکنندگان این محصول قرار دارند. نصب برنامه‌هایی مانند: شمارش ضربان قلب، ثبت مسافت طی شده و مقدار کالری مصرفی برای دوستانی که اهل ورزش و تحرک بدنی هستند، خالی از لطف نیست. اپ GPS هم کارایی خوبی دارد.

وجود ردیاب سلامتی تعبیه شده در ساعت‌های هوشمند، توجه کاربران را به خود جلب کرده و گنجاندن این قابلیت در ساعت از نظر سازندگان هم دور نمانده است. فعال بودن ردیاب سلامت وابسته به نوع گوشی است با این حال اکثر آنها دست‌کم می‌توانند گام‌های برداشته شده را بشمارند.

نوع اتصال ساعت: این خاصیت برای زمانی مناسب است که کاربر موبایل خود را جا بگذارد و بخواهد با ساعتش به اینترنت LTE متصل گردد، البته اگر شرایطی پیش می‌آید که شما از گوشی استفاده نمی‌کنید ولی می‌خواهید از آگهی‌های خود مطلع باشید، ساعتی با اتصال سلولی، گزینه‌ی خوبی برای شماست. این اتصال مصرف باتری را افزایش می‌دهد و لازم است باتری قوی‌تری تهیه نمایید.

مقاومت در برابر آب: ضدآب بودن یکی از ویژگی‌های مهم ساعت هوشمند است، گونه‌ای از آنها در مقابل باران یا آبی که بر روی‌شان می‌ریزد مقاومند، برخی هم تا عمق معینی از آب استقامت می‌کنند. اگر قصد دارید با ساعت هوشمندتان شنا بکنید، بهتر است قبل از خرید از ضدآب بودن آن مطمئن شوید.


Comments